Kayalar: Bayram öncesi fiyatlar değişmez;

Kayalar: Bayram öncesi fiyatlar değişmez

Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşlara kuaför randevularını son güne bırakmamaları uyarısında bulundu....

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da, bayram öncesi gelenek haline gelen bayram tıraşı berberlerde şimdiden yoğunluk oluşturmaya başladı. Berber, kuaför ve güzellik merkezleri, Kurban Bayramı’nın gelmesiyle bekledikleri iş temposuna kavuştu. Vatandaşlar günler öncesinden bayram tıraşlarını olmak için kuaförlerden randevu alarak sıraya girdi.

Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşları, kuaför randevularını son güne bırakmamaları konusunda uyardı. 

BİHA’ya konuşan Nezif Kayalar, kentte berberlerin bayram öncesi iş yoğunluğunun arttığını belirterek, vatandaşlara randevularını alıp berberlere gitmeleri tavsiyesinde bulundu.

Arife Günü berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanmaması için tıraş olmak isteyenlerin randevularını önceden birkaç gün öncesine almaları tavsiyesinde bulunan Kayalar;“Kurban Bayramı’na bir hafta kaldı. Berber ve kuaförlerimizde yoğunluk var. Herkes randevularını şimdiden alsın ki zor durumda kalmayalım” dedi.

KAYALAR: BAYRAM ÖNCESİ FİYATLAR DEĞİŞMEZ

Kentteki berberlerin bayram yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak iş yerlerini istedikleri saatte açıp kapatabileceklerine vurgu yapan Kayalar, bayram öncesi fiyatlarda da bir güncellemeye gidilmediğini kaydetti. Kayalar, “Pazar günleri erkek berberlerinin kapanması, salı günleri güzellik salonları ve kadın kuaförlerin kapanması yönünde bakanlığın kararı vardı ama bakanlık bu uygulamayı bir yıl ertelediği için önümüzdeki yıla kadar serbest. Herkes istediği zaman açıp kapatabilir. Asgari ücrete zam geldi ama bizim tarifelerde değişiklik yok şu an, bayramda da fiyatlar değişmez” dedi.

Nezif Kayalar, erkek saç sakal tıraşının 130 lira olduğunu söyledi.

KOÇAK: TIRAŞININIZ SON GÜNE BIRAKMAYIN

Urfa’da yaklaşık 30 yıldır berberlik yapan Mehmet Koçak ise bayram öncesi iş yoğunluğunun arttığını belirterek, “Müşterilerimizden bir ricam var, Arife Günü’nde daha çok yoğunluk yaşıyoruz. Lütfen o gün yoğunluk yaşamamak için tıraşınızı son güne bırakmayın. Saç sakal 130 TL, bayramda fiyatlar aynı, bir değişiklik yok” dedi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum