Başkan Baydilli gençlerle söyleşide buluştu;

Başkan Baydilli gençlerle söyleşide buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gençlerle Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezinde bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi ve gençlerin sorularını cevapladı....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Gençlerin bilimle buluşması için ilçeye kazandırılan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi’nde gençlerle buluşan Başkan Baydilli gençlerle sohbet edip sorularını yanıtladı.

İlçede özellikle gençler için gerçekleştirilen hizmetler ve projelerden bahseden Başkan Metin Baydilli, gençlerin eğitimine ve gelişimine önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Gençlerin istihdamına yönelik yapılan projelere de dikkat çeken Başkan Baydilli OSB’de kazandırdıkları fabrikanın faaliyete başlamasıyla 250 civarında gence istihdam oluşturulacağının altını çizerek bunun dışında da istihdam oluşturmak için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Gençlerin fikirlerine, sorularına ve önerilerine her zaman önem verdiklerini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Gençlerin içinde olmak ve onlarla sohbet edip fikirlerini duymak beni çok mutlu ediyor. Bu genç fikirlerle yapılacak istişareler veya beyin fırtınası gerçekten bizim de ufkumuzu genişletiyor. İlçemize hizmet ederken gençlerimizi her zaman düşünüyor ve ön planda tutuyoruz çünkü onlar gelecekte çok daha iyi yerlere gelerek bu şehri kalkındıracaktır.

Bugün gençlerin mekânı olan bilim merkezimizde gençlerle buluşup sohbet etmek beni inanılmaz mutlu etti. Katılım gösteren, soru ve önerileriyle bize katkı sunan kıymetli genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek bu tür buluşmaların devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Baydilli söyleşi sonunda gençlerle son dönemlerde akım olan bir video çekerken gençler de davetleri ve sohbeti için Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum