Tamamlanamayan asfaltlama çalışmasından köylüler dertli;

Tamamlanamayan asfaltlama çalışmasından köylüler dertli

Şanlıurfa’da yılbaşında 6 kırsal mahalleyi de kapsayan asfalt çalışmasının tamamlanmaması köylüleri mağdur ederken, Büyükşehir Belediyesi bölgede devam eden menfez çalışmasının ardından asfaltlamanın tamamlanacağını bildirdi....

Şanlıurfa’nın Haliliye, Karaköprü ve Bozova’ya bağlı kırsal mahallelerini de kapsayan Adıyaman yolunda Büyükşehir Belediyesi tarafından ocak ayında başlatılan asfalt çalışması tamamlanamadı.

Asfalt çalışmasında kırsal Otlukalan, Köksüren, Aşık, Lülecik, Sarımağara ve Hisarlar mahallelerinin bozulan asfaltı söküldükten sonra mıcır döküldü.

Köylüler asfaltlama çalışması tamamlanmayınca mıcır nedeniyle yol kenarındaki arazilerin olumsuz etkilendiğini, ağarların kuruma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ileri sürdü. Toz kaplayan yollarda her an kaza yapabilme tehlikesi de yaşadıklarını belirten köylüler, büyük bir mağduriyet yaşadıklarını iddia etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: MENFEZLER BİTİNCE TAMAMLAYACAĞIZ

Vatandaşlar bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesini isterken, Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Ocak ayında yol genişletme ve yenileme çalışmalarının başlatıldığı hatırlatılan açıklamada, “Otoyol köprüsünden Tülmen Mahallesine kadar olan kesim sıcak asfalt ile kaplandı. Otoyol köprüsünden Açıksu istikametinde 2 adet menfez çalışması devam ettiğinden kaplama çalışmasını menfezler bitince tamamlayacağız” ifadelerine yer verildi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum