Haliliye Belediyesi Kurban Bayramı’nda 635 personelle sahada olacak;

Haliliye Belediyesi Kurban Bayramı’nda 635 personelle sahada olacak

Kurban Bayramı öncesi Haliliye’de kurban kesim yerlerinde hazırlıklar eksiksiz şekilde tamamlanırken, kurban satış yerlerinde belediyenin denetimleri sürüyor. Bayram boyunca hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için Haliliye Belediyesi 635 personel sahada görev alacak....

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kurban Bayramı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler 635 personelle sahada olacak.

Kurban kesim yerlerini bayrama hazırlayan ekipler, vatandaşların hiçbir olumsuzluk yaşamaması için temizlik çalışmalarını yürütüyor. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından belediye tarafından belirlenen kesim yerleri Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından dezenfekte ediliyor. Temizlik çalışmalarının ardından başta sıvı sabun, kurban poşeti, el arabası ve el yıkama için su tankeri olmak üzere gerekli malzemeler kurban kesim yerlerine yerleştiriliyor. Kurban kesimi sonrası istenmeyen görüntülerin önüne geçilmesi adına ise alanlarda çamaşır suyu ve gül suyu ile temizlik çalışmalarının yürütülmesi için tüm önlemler alınıyor.

Bayram öncesi başta şeker ve tatlı satışı yapan işletmeler olmak üzere market ve bakkallarda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise bir yandan da kurban satış yerlerindeki denetimlerine devam ediyor. Kurban satış yerlerinde satıcıları bilgilendiren ekipler, vatandaşların huzurlu bir şekilde alışveriş yapması adına çalışmalarını titizlikle devam ettiriyor.

Temizlik İşleri, Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı toplam 635 personeliyle sahada olan Haliliye Belediyesi, İletişim Merkeziyle de bayram boyunca mesaide olacak. Vatandaşlar, bayram boyunca yaşayabilecekleri olumsuzlukları “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla aktarabilecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum