Akçakale Belediyes yeni bir gençlik merkezi hizmete sunuyor;

Akçakale Belediyes yeni bir gençlik merkezi hizmete sunuyor

Akçakale Belediyesi ilçeye ikinci gençlik merkezine kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda hizmete sunulacak merkezde, gençleri sanatla buluşturacak çeşitli atölyeler ile derslik ve kitap-kafe yer alacak....

İlçenin geleceğini şekillendirmek için kalıcı eserleri hizmete sunmaya devam eden Akçakale Belediyesi, yeni bir gençlik merkezini hizmete sunmaya hazırlanıyor.  

Gençlik merkezi projesi eğitimin yanı sıra sanatla da uğraşan bir gençlik yetiştirme hedefiyle hayata geçiriliyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde kurulacak merkez için inşaat çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Merkez, akıl ve zeka oyunları atölyesi, müzik atölyesi, güzel sanatlar atölyesi, inovasyon atölyesi, derslik ve kitap-kafe yer alacak şekilde inşa ediliyor. 


“HER TÜRLÜ İMKANI GENÇLERİN İSTİFADESİNE SUNDUK”

Belediye Başkanı Mehmek Yalçınkaya da bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Hedeflerinin gençlerin güzel günler geçirmesine vesile olmak olduğunu ifade eden Başkan Yalçınkaya, “170 dönüm içerisinde gençlere yönelik her şey var. Kütüphaneden tutun yüzme havuzuna, yüzme havuzundan spor salonuna, spor salonundan düğün salonuna hepsi Akçakale’ye yapıldı. İnşallah en yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak. Her türlü imkanı gençlerin istifadesine sunduk. Hedefimiz bu genç çocukların burada güzel günler geçirmesi. Hedefimiz, gayretimiz bu yönde. Hayırlı olsun” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum