Başkan Baydilli’den Kurban Bayramı mesajı;

Başkan Baydilli’den Kurban Bayramı mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kurban Bayram dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak bayramın huzura, birlikteliğe ve dayanışma duygularının artmasına vesile olmasını diledi....

Karaköprü Belediye Metin Baydilli Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin ve hemşerilerinin bayramını kutladı.

Başkan Baydilli mesajında müminlerin yardımlaştığı, ihtiyaç sahibi vatandaşların gözetildiği bayramların paylaşım ve dayanışmanın arttığı dönemler olduğuna dikkat çekti.

Başkan Baydilli yayınladığı mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, muhabbetin arttığı ve Müslümanların birlik içinde kutladığı mübarek günlerdir. Kurban demek yeni umutların yeşermesi, müminlerin yardımlaşması, paylaşması demektir.

Bu yıl Kurban Bayramı’nı yakın dönemde deprem ve sel felaketlerindeki kayıplarımız dolayısıyla buruk bir şekilde idrak edeceğiz. İnşallah akacak kurban kanları onların cennetine ve yakınlarının yüreğine sabır ve teselli girmesine vesile olsun. Bu değerli günlerde kurban etlerimizin yanında sevgimizi ve muhabbetimizi de paylaşalım, aramızda selamı ve sevgiyi yayalım. Ancak bu şekilde bayramımız anlamlı olur ve güzel geçer.

Bayram boyunca Karaköprü Belediyesi olarak gerek kesim alanlarında gerekse daha sonrasında her zaman sahada olacağız, vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Temizlik ekiplerimiz ve zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı ortamda bayramını geçirmesi için hazır olarak bekleyecek.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemi ve hemşerilerimize hayırlar, güzellikler getirmesini diliyorum. Herkesin bayramını en derin muhabbetlerimle tebrik ediyorum”.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum