Başkan Ağan'dan Kurban Bayramı mesajı;

Başkan Ağan'dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir.” ifadesini kullandı....

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ağan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar.

Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir.

 Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Bu vesile ile;

Kurban Bayramının Milletimize ve İslâm Alemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz eder, Sevdikleriyle bayram geçirmek isteyen, bu sebeple memleketlerine doğru yola çıkan vatandaşlarımıza trafikte kolaylıklar diliyor kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum