Başkan Beyazgül’den Kurban Bayramı mesajı;

Başkan Beyazgül’den Kurban Bayramı mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül Kurban Bayramı’nın karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde hoşgörü ile geçmesini temenni ederek başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kurban’ın, paylaşmanın ve dayanışmanın en önemli sembolü olduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül mesajında, “Bayramlar, bizleri hoşgörü ikliminin uçsuz bucaksız köşelerine taşıyan, kırgınlıklarımızı unutturan, Birlik ve beraberliği artıran huzur ve sükûneti sağlayan müstesna gün ve zamanlardan biridir.

Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun ki içerisinde böylesine derin bir anlam ve mana barındıran mübarek Kurban Bayramına Kavuştuk. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun tüm bedenimizi sardığı bu mübarek günde Cenab-ı Allah’ın bizlere verdiği nimetlere karşı ne kadar şükretsek azdır.

Unutmayalım ki Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimize olan sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendirmek, kardeşliğimizi daha da derinleştirmek ve paylaştıkça daha da zengin bir gönle sahip olmamız için önemli bir fırsattır. Bu sebeple Kurban Bayramında keseceğimiz kurbanların etlerinden komşularımız, akrabalarımız,  yetimlerimiz, yoksul ve kimsesiz vatandaşlarımızla paylaşalım onlarında sofralarında bayram yaşanmasına vesile olalım inşallah…

Kurban Bayramı dolayısıyla farklı şehirlere bayram ziyaretleri yapmak amacıyla araçlarıyla yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızdan trafik kurallarına mutlak suretle uymalarını istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm Müslümanların Kurban Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum