Ünlü oyuncudan Siverek'teki olaya ilişkin paylaşım;

Ünlü oyuncudan Siverek'teki olaya ilişkin paylaşım

Siverek'teki çocuk taciz olayının bir hafta önce gerçekleştiği ve sapığın o günlerde tutuklandığı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, haber yapıldıktan sonra tutuklama olayının gerçekleştiği gibi algı yaratıldığına dikkat çekti ve yayınlanan görüntülerin çocuğa zarar verdiğini kaydetti....

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 22 Haziran’da meydana gelen küçük kız çocuğuna cinsel istismar olayına tepkiler sürüyor.

Son olarak ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterdi.

Korel, haber yapıldıktan sonra tutuklama olayının gerçekleştiği gibi algı yaratıldığına dikkat çekti ve yayınlanan görüntülerin çocuğa zarar verdiğini vurguladı.

 “Görüntüleri izlemedim. Aklım hayalim almıyor bu görüntülerin paylaşılmasına.” diyen Korel, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu çocuğun özlük hakları,geleceği,menfaati gözetilmeksizin,ayrıca uzmanların defalarca bu tarz görüntülerin aşağılık pedofilileri daha da tahrik ettiğini söylemelerine rağmen neden hala paylaşılıyor?!?

Sosyal medyanın gücünü hepimiz farkındayız,ama suçlunun aynı gün içinde gözaltına alınıp tutuklandığı gerçeği gözardı edilip sanki haberden sonra tutuklanmış algısı yaratılıyor. Yayınlanan bu görüntüler aileyi ve çocuğu ne hale düşürüyor hiç mi kimse düşünmüyor?

Bu görüntülerin yayınlanması sadece ve sadece çocuğa ve ailesine büyük bir zarar veriyor!!! LÜTFEN!”

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum