İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Kurban Bayramı mesajı;

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’dan Kurban Bayramı mesajı

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı....

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Millet olarak büyük önem verdiğimiz, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı simgeleyen bir Kurban Bayramını daha hep birlikte huzur içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Ulucan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“ Kültürel değerlerimizin başında gelen dinî bayramlarımız, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, birlik ve beraberliği kuvvetlendiren, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği, hoşgörünün hâkim olduğu müstesna günlerdir.

Emniyet Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 7/24 görev başında olacak şekilde bayram tatili süresince ilimiz genelinde trafik ve güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde alarak hizmet vermeye devam edecektir. Bu hizmetleri yürütürken nice kahramanlıklarla dolu köklü ve şanlı tarihimiz ülkemiz, bayrağımız, yıllardır koruduğumuz mukaddes değerlerimizin yanısıra polisine her zaman güvenen destek veren siz vatandaşlarımızın huzuru gururumuzdur. Alınan bütün tedbirlere rağmen bilhassa trafik yoğunluğunun bayram tatili sürecinde artması nedeniyle, çoğu zaman dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazalarının, aile ve toplum hayatımızda açtığı derin yaraları yakından görüyor ve millet olarak da yüreğimizde hissediyoruz. Bayramımızı coşku içinde tamamlayabilmek için herkesi her konuda daha hoşgörülü davranmaya, dikkatli ve trafik kurallarına riayet ederek seyahat etmeye davet ediyorum.

Bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu vesile ile Başta Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. Kurban Bayramı ve sonraki tüm bayramlarımızı milletçe en güzel şekilde geçirebilmek temennisiyle;

Siz değerli vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını şahsım ve teşkilat mensuplarım adına kutlar, aileleriniz ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim”.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum