Şanlıurfalılar bayramın son günü büyükşehir tesislerine akın etti;

Şanlıurfalılar bayramın son günü büyükşehir tesislerine akın etti

Bayram tatili münasebetiyle şehir değiştirmeyerek Şanlıurfa’da kalan vatandaşlar, Kurban Bayramı’nın son gününde Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerine ve mesire alanlarına akın etti. Kentte kalan vatandaşlar şehrin gürültüsünden uzaklaşmak üzere mesire alanlarını tercih ederken, ortaya renkli görüntüler çıktı....

Yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşayan Şanlıurfalılar, Kurban Bayramı tatilinin son gününde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi, Cumhuriyet Sosyal Tesisleri ve SUKAY tesislerine akın etti. 

Kurban Bayramı tatilinin son gününü değerlendirerek soluğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesisleri ve mesire alanlarında alan vatandaşlar piknik yaparken, çocuklar da oyun parklarında doyasıya eğlendi.

Sıcaklardan kaçarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı yeşil alanlara akın eden vatandaşlar, bayramda kestikleri kurban etlerinden kendilerine ayırdıkları paydan özenle hazırlayarak mangal yaktı. 

Özellikle kente özgü tescilli lezzetlerden olan Urfa Ciğer Kebabı ve Balcanlı Kebap vatandaşların ilk tercihi oldu.

Vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Daha Yeşil ve Yaşanılabilir Bir Şanlıurfa' hedefiyle kente kazandırdığı SUKAY tesislerinde deniz bisikletiyle su üzerinde seyahat etme şansı yakalarken, çocuklar da her zamanki gibi oyun gruplarında keyifli vakit geçirdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum