Eyyübiye Millet Bahçesi’ne yoğun ilgi;

Eyyübiye Millet Bahçesi’ne yoğun ilgi

Çocuklar, gençler, yaşlılar ve aileler için oyun, eğlence, spor ve dinlenme imkânları sunan Eyyübiye Millet Bahçesi’ne, dokuz günlük Kurban Bayramı tatili süresince Şanlıurfalılar büyük ilgi gösterdi....

Halkın hizmetine sunulduğu 23 Haziran’dan bu yana özellikle akşam saatlerinde çok büyük ilgi gören Eyyübiye Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Kurban Bayramı’nın son gününde Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak ile birlikte burada halkla buluştu.

 Eyyübiye Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlarını tebrik eden Milletvekili Başak ve Başkan Mehmet Kuş, gece geç saatlere kadar vatandaşlarla sohbet edip, gençlerle voleybol oynadı.

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ildeki idarecilerle sık sık ziyaret ettiği Eyyübiye Millet Bahçesi, kısa süre içerisinde ilçe halkının vazgeçemediği bir mekan haline geldi.

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında yer alan ve kısa sürede yapımı tamamlanarak 23 Haziran 2023 günü halkın hizmetine sunulan Millet Bahçesi, 180 dekarlık alana sahip. İçerisinde Millet Kütüphanesi, düğün salonu, voleybol, basketbol, futbol sahaları, tenis kortu, botanik bahçe, mesire alanı, aletli spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi onlarca ayrıntı bulunan Eyyübiye Millet Bahçesi, devasa yeşil alanlara da sahip.

 BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum