Karaköprü Belediyespor'da yeni başkan Osman Uludağ oldu;

Karaköprü Belediyespor'da yeni başkan Osman Uludağ oldu

Karaköprü Belediyespor’da yapılan olağanüstü kongrede tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ kulüp başkanı olarak seçilerek görevi Mustafa Aslan’dan devraldı....

TFF 3. Lig temsilcisi Karaköprü Belediyespor’da Olağanüstü Genel Kurul Kongresi gerçekleştirilerek yeni bir döneme girildi. Seçimli olarak gerçekleştirilen olağanüstü kongrede Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, tek liste halinde gidilen seçimde kulübün yeni başkanı seçildi.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Kongre Salonunda gerçekleştirilen Karaköprü Belediyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresine Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, yeni Kulüp Başkanı Osman Uludağ, yönetim kurulu üyeleri ve genel kurul üyeleri katılım gösterdi.

Kongre Divan Başkanlığına Ahmet Kaytan seçilirken, kâtip üyeliklerine de Ahmet Kenan Kayral ve Yılmaz Mızrak seçilerek kongrenin açışı gerçekleşti. Faaliyet raporu ve mali tablonun okunup oylanmasının ardından tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde Osman Uludağ yeni kulüp başkanı olarak Mustafa Aslan’dan görevi devraldı.

Kongrede bir konuşma yapan yeni Kulüp Başkanı Osman Uludağ kulübün bugünlere gelmesinde çok büyük pay sahibi olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, devraldıkları bayrağı daha güzel yerlere taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Uludağ, “Kulüp Başkanımız Mustafa Aslan ve yönetimi Karaköprü Belediyespor’u ilçemize layık bir şekilde yönetip başarılı çalışmalara imza attılar. Karaköprü Belediyespor gerçekten dışarıda saygınlığı olan ve teveccüh alan bir kulüptür. Transfer görüşmelerinde futbolcuların Karaköprü Belediyespor’u tercih ederken zorlanmadıklarını, istediklerini biliyorum çünkü hiçbir olumsuzluk yaşanmamış tertemiz bir kulüptür.

İnşallah biz de bu saygınlığı korumak ve sportif başarı anlamında güzel çalışmalara imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Kongremiz kulübümüz ve ilçemiz için hayırlı olsun” dedi.

Görevi devreden mevcut Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ise 2017 yılından beri devraldıkları kulübü her zaman ileriye taşımak için çaba gösterdiklerini ve kısıtlı bütçelerle önemli başarılara imza attıklarını dile getirdi.

Başkan Aslan, “Karaköprü Belediyespor’umuza başarısı için hep birlikte bir mücadele içindeyiz. Bugün seçilen Başkanımız ve yönetimimiz yine bu başarıyı sürdürmek için mücadele edecektir. Mütevazı kadromuzla bu sezon önemli bir başarı elde edip play off oynadık ve şampiyonluğun kapısından döndük. Kulübümüz spor kamuoyunda bu sezonki performansıyla dikkat çekti ve konuşulur hale geldi. Şimdi yönetimi Osman Uludağ Başkanımıza ve yönetimine devredeceğiz. İnşallah Osman Başkanımız ve yönetimi kapısından döndüğümüz 2. Ligin kapısını bu sezon aralar ve mutlu sona ulaşırız.

Her zaman desteklerini esirgemeyen Başkanımız Metin Baydilli’ye çok teşekkür ediyorum ve kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Karaköprü Belediyespor’un yeni yönetim kurulu listesi:

 

1-    Osman Uludağ (Kulüp Başkanı)

2-    Şıhmüslüm Korkmaz

3-    Metin Kürkçüoğlu

4-    Mehmet Mevlüt Keklik

5-    Yaşar Aksoy

6-    Sait Toprak

7-    Fehmi Öncel

8-    Ferit Çakmaklı

9-    Mehmet Nimetoğlu

10-  Abdullah Erik

11-  Necdet Demir

12-  Ramazan Şerif Uma

13-  Zeynel Uzundal

14-  Oktay Doğan

15-  Bahattin Bereket.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum