Haliliye’de gençler yazı sporla geçiriyor;

Haliliye’de gençler yazı sporla geçiriyor

Haliliye’de gençler belediye bünyesindeki Yaz Spor Okulları ile tatil dönemini sporla geçiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu okullardaki gençlerle bir araya geldi....

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları kapsamında gençlere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Basketbol, voleybol, tekvando, judo ve yüzme dallarında uzman eğitmenler eşlinde gençlere eğitim verilirken, yaz tatilini sporla tanışarak geçiren gençlerin ilgisi yoğun oluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da spor kurslarını ziyaret etti.

Gençlerin, sportif faaliyetlere yönelmesi adına verilen kursları inceleyen Mehmet Canpolat, voleybol ve yüzme kursundaki çocuklarla bir araya geldi. Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde verilen voleybol kursunda miniklerle buluşan Başkan Mehmet Canpolat, gençlerin geleceğin yıldız voleybolcuları olmaları için iyi hazırlanmaları gerektiğini kaydetti. Belediye bünyesindeki kurslardan aldıkları eğitimlerle mücadele eden ve bu yıl şampiyon olan Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı’nın başarısından bahseden Canpolat, şunları söyledi:

“Sizler buradan çok iyi voleybol oyuncusu olarak çıkacaksınız. Hocanızdan eğitimleri alın, hocanızın eğitimlerine dikkat edin. Sonra çok güzel voleybol oynadığınız zaman sizleri takıma alacak. Bu sene bizim kızlar şampiyon oldu. Bizim buradaki miniklerde de inşallah sizler şampiyon olacaksınız.”

Voleybol kursundaki miniklere başarılar dileyen Canpolat, daha sonra yüzme kursundaki çocukları ziyaret etti. Burada yüzme hocaları eşliğinde yüzme tekniklerini öğrenen çocuklarla sohbet eden Mehmet Canpolat, belediye bünyesindeki kurslar ile her zaman gençliğin ve geleceğin yanında olduklarının altını çizdi. 

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum