Karaköprü’ye yeni sentetik çim saha kazandırılıyor;

Karaköprü’ye yeni sentetik çim saha kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi gençler için kalıcı yatırımlarını sürdürürken Batıkent Mahallesinde gençlerin ve çocukların güvenli bir alanda spor yapabilmesi için sentetik çim saha kazandırılıyor...

Karaköprü Belediyesi gençlerin sporla gelişmesi için ilçede kalıcı yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerin taleplerine kayıtsız kalmayıp her mahalleye güvenli ve konforlu bir şekilde spor yapabilecekleri sentetik çim sahalar kazandırıyor.

İlçedeki birçok kırsal mahalleye sentetik çim saha kazandırılırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla merkezdeki mahallelere de sentetik çim saha kazandırma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Batıkent Mahallesinde gençlerin ve çocukların güvenli bir şekilde futbol oynayabilecekleri, okul turnuvalarının düzenlenebileceği modern bir sentetik çim saha yapımı için çalışmalar devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeyi kalkındırırken her kesimi düşündükleri ve gençlere çok önem verdiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, genç nüfusun fazla olduğu Şanlıurfa’da gençlerin gelişimi için önemli hizmetler gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, “Karaköprü’de de genç potansiyele yönelik çalışmalar, projeler gerçekleştiriyoruz. Onların taleplerine, ihtiyaçlarına kulak verip onlar için en güzel hizmetleri hayata geçirmeye çalışıyoruz.

Kırsal ve merkez mahallelerimizde gençlerin ve çocuklarımızın spor yapabilecekleri, güvenli bir şekilde futbol oynayabilecekleri semt sahaları inşa ediyoruz. Gençlerimize yönelik hizmetlerimiz onların ihtiyaçları ön planda tutularak devam edecektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, Batıkent Mahallesi dışında merkez ve kırsal mahallelere sentetik çim saha kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum