Urfa'da sağlıkta kalitenin artırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor;

Urfa'da sağlıkta kalitenin artırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki kapalı psikiyatri servisini ve kanserle savaşta başarıyı artıran Pet/CT teknolojisini faaliyete koyacaklarını söyledi....

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane hizmetlerinin ele alındığı “hastane değerlendirme toplantısına” katıldı.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Solmaz’ın yanı sıra hizmet başkanları ve hastane yönetimi katıldı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Bedri Caner Kaya, sağlık tesisinde sunulan hizmetlerin kalitesi, hasta memnuniyeti, genel işleyiş, kalite ve verimliliğin arttırılmasına yönelik sunumlar yaparken, toplantıda karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SOLMAZ: SORUNLARIN EN ÖNEMLİSİ FİZİKİ YETERSİZLİK

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, sağlık tesislerinde hasta memnuniyetini arttırmak için eksikliklerin ve karşılaşılan sorunların en önemlisinin fiziki yetersizlik olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Hastane içerisinde odaların daha verimli kullanılması ve hastane içerisinde yeni poliklinikler açılması için fiziki ortam planlanması ve Haliliye ek hizmet binasında düzenlemeler yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Kısa süre içerisinde kapalı psikiyatri servisini ve Pet/CT’yi faaliyete koyacağız. Yapılan iyileştirme çalışmaları ile poliklinik sayıları da artacaktır. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak halkımızın sağlık hizmet sunumundan kaliteli bir şekilde faydalanması için çalışmalarımız devam edecektir.”

İl Sağlık Müdürü Solmaz, daha sonra hastane birimlerini dolaşıp yerinde tespit yaparak hastane yönetimi ve hizmet başkanları ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum