Birecik Köprüsü’nün etrafına dikenli tel çekilecek;

Birecik Köprüsü’nün etrafına dikenli tel çekilecek

Birecik Kaymakamlığı, sık sık intihar vakaları ile gündeme gelen Birecik Köprüsü’nün etrafına dikenli tel çekilerek güvenliğin artırılması için Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne talepte bulundu....

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde sık sık intihar girişimlerinin yaşandığı Birecik Köprüsü’nün etrafına tedbir amaçlı dikenli tel çekilecek.

Birecik Kaymakamı Kadir Duman’ın isteğiyle köprünün güvenliğini artıracak dikenli tellerin çekilmesi için Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkililerine talepte bulunuldu.

Ayrıca köprü altının jandarma teknesine uygun olmadığı için Birecik Belediyesi köprü altında bot bulunduracak ve personel görevlendirecek.

Birecik Kaymakamlığı’nın ilgili paylaşımı şöyle:

“Kaymakamımız Kadir Duman'ın talebi üzerine Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından hazırlanan projenin yerinde analizi ve tescilli yapı olan Birecik Köprüsünün güvenliğini arttıracak dikenli tel çekilmesi talepleri karayolları teknik ekibine yerinde aktarılmıştır. Ayrıca köprü altının Jandarma teknesine uygun olmadığından Birecik Belediyemizce köprü altına bot konularak, personel görevlendirmesi yapılacaktır”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum