Karaköprü'de takdir ve teşekkür alan öğrencilere havuz bedava olacak;

Karaköprü'de takdir ve teşekkür alan öğrencilere havuz bedava olacak

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, okulda başarılı olan öğrencilere jest yaparak takdir veya teşekkür belgelerini getiren öğrencilere yaz döneminde yüzme havuzlarının ücretsiz olacağını açıkladı....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli okullarında başarılı olan çocuklar için müjdeli bir haber açıkladı. Başkan Baydilli, okul döneminde başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilere jest yaparak Karaköprü Belediyesinin yüzme havuzlarından ücretsiz olarak faydalanabileceklerini açıkladı. 

İlçede bulunan Doğukent kapalı yüzme havuzu, Atakent aqua yüzme havuzu ve Yaşampark yüzme havuzuna takdir ve teşekkür belgeleriyle giden tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bu havuzlara ücretsiz giriş yapabilecek.

Yaz aylarında çocukların güvenli havuzlarda yüzmesi için bu uygulamayı başlattıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çocukların bunaltıcı sıcaklarda güvenli ve temiz havuzlarda serinlemesi için 3 adet havuzla hizmet verdiklerini kaydetti.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Baydilli, “Şanlıurfa’da son günlerde gerçekten bunaltıcı derecede sıcak hava var. Bu sıcaklarda serinlemek için en güzel aktivite de şüphesiz ki yüzmektir. Biz de bi uygulama başlatarak okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizin havuzlardan ücretsiz faydalanmasını istedik. Zaten cüzi bir miktarda ücret alıyoruz ancak başarılı genç kardeşlerimizin hem başarılarını ödüllendirmek hem de güvenli olan yüzme havuzlarında yüzmelerini teşvik etme amacı taşıyoruz” diyerek tüm gençleri yüzme havuzlarına davet etti.

Karaköprü Belediyesi yüzme havuzları güvenli ve temiz bir ortamda yediden yetmişe tüm vatandaşlara sıcak havalarda serinlemeleri için hizmet veriyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum