Şanlıurfaspor’da ayrılık;

Şanlıurfaspor’da ayrılık

TFF 1. Lig'e yükselen Şanlıurfaspor’da ayrılıklar devam ediyor. Son olarak sözleşmesi sona eren tecrübeli sol bek oyuncusu Barış Gök takımdan ayrıldığını duyurdu....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lige yükselen Şanlıurfaspor’da yaprak dökümü devam ediyor.

Sarı yeşilli ekiple sözleşmesi sona eren tecrübeli sol bek oyuncusu Barış Gök, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımdan ayrıldığını duyurdu.

Gök, Şanlıurfaspor forması altında 41 maça çıktı. Çıktığı maçlarda gol atma başarı gösteremeyen tecrübeli bek oyuncusu 1 gole katkı sağladı.

Gök paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfaspor taraftarları, sizlerle birlikte unutulmaz bir sezon geçirdim. Şehir ve ülke olarak zorlu süreçlerden geçtik, tek yürek olup her şeyin üstesinden birlikte geldik ve şanlı şehre şampiyonluğu armağan ettik. Bu süre zarfında hep birlikte olduğumuz kulüp çalışanlarımıza, yönetimimize, takım arkadaşlarıma, bizden desteğini esirgemeyen kıymetli Şanlıurfaspor taraftarına ve bizi hiç bir zaman yanlız bırakmayan Sn.Valimiz Salih Ayhan'a çok teşekkür ederim. Şanlıurfaspor’a hak ettiği 1. Ligde başarılar dilerim hakkımızı helal edin hoşça kalın.”

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum