Başkan İzol'dan engellenen kullanıcılara ilişkin açıklama;

Başkan İzol'dan engellenen kullanıcılara ilişkin açıklama

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’da Kulüp Başkanı Haçim İzol’dan takımın sosyal medya hesaplarından engellenen kullanıcılara ilişkin açıklama geldi. İzol,” Yeni bir dönem adına sosyal medya hesaplarımızdaki tüm engelli kullanıcıların hesaplarını açarak tek gayesi Şanlıurfaspor'un başarısı olan bir aile çatısı altında buluşmak istiyoruz.” ifadesini kullandı....

Yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiği Şanlıurfaspor’da Kulüp Başkanı Haçim İzol takımın sosyal medya hesaplarında engellenen kullanıcıları ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzol, amaçlarının 1. Lig'de kalıcı ve Süper Lig'i hedefleyen bir kadro ile sezona başlamak olduğunu kaydetti.

Tüm camiayı Şanlıurfaspor çatısı altında birleşmeye davet eden İzol, şunları belirtti:

“Değerli Şanlıurfaspor Ailesi; Takımımızın uzun bir aranın ardından tekrardan 1. Lig'e yükselmesindeki sevinç ve heyecanını yaşadığınızın çok iyi farkındayız. Bu heyecanınızı çok iyi anlayan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı olarak; takımımızın daha iyi seviyeye gelmesi için sizlerle her zaman aynı fikirde ve umutla hareket ediyoruz. Bu süreçte ilk amacımız 1. Lig'de kalıcı ve Süper Lig'i hedefleyen bir kadro ile sezona başlamak olacaktır. Şunu da belirtmek isterim ki geçmişten bugüne dek kulübümüze ve oyuncularımıza gelen eleştiriyi aşan hakaret ve küfre varan yorumlar karşısında büyük üzüntü yaşıyoruz. Gerek futbolcularımızın psikolojisi gerekse birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından bunun son bulmasını temenni ediyoruz.”

ENGELLEMELER KALKIYOR

İzol, takımın sosyal medya hesaplarından engellenen kullanıcıların engellerinin kaldırılacağını belirterek,”Yeni bir dönem adına sosyal medya hesaplarımızdaki tüm engelli kullanıcıların hesaplarını açarak tek gayesi Şanlıurfaspor'un başarısı olan bir aile çatısı altında buluşmak istiyoruz. İnanıyorum ki Şanlıurfa spor Ailesi kendine yakışanı her zaman yapacaktır. Çünkü biz büyük bir aileyiz.Ve ben bu ailenin takımına olan sevgisine inanıyorum.” ifadesini kullandı.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum