Başkan Yalçınkaya: 15 Temmuz büyük bir demokrasi zaferidir;

Başkan Yalçınkaya: 15 Temmuz büyük bir demokrasi zaferidir

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Büyük bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçen 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz bir kez daha şanlı duruşunu sergilemiştir” dedi ve şehitleri rahmetle andı....

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli irademize, demokrasimize kasteden alçak FETÖ'cülere karşı milli birlik ve beraberliğimizi korumak için kahramanca, canı pahasına mücadele eden Türk milletimiz 15 Temmuz'da tüm dünyaya ders vermiştir. O gece milletimiz; vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliği sağlayarak nasıl tek bir yürek olunabileceği tüm dünyaya göstermiştir. Büyük bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçen 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz şanlı duruşunu sergilemiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla savaş uçaklarına, tanklara, kurşunlara ve bombalara göğsünü siper eden 15 Temmuz destanının kahramanlarını asla unutmayacağız. 

Bu vesile ile 15 Temmuz gecesi şehit olan başta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz Halil İbrahim Yıldırım, Mehmet Şefik Şefkatlioğlu, Ümit Yolcu, Suat Aloğlu, Mustafa Direkli’ye ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. O gece verdikleri mücadelede gazilik unvanına erişen kıymetli vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum