Şanlıurfaspor eski başkanı Saraçoğlu’ndan kongre iptaline ilişkin açıklama;

Şanlıurfaspor eski başkanı Saraçoğlu’ndan kongre iptaline ilişkin açıklama

Şanlıurfaspor’da, bugün yapılması planlanan oloğanüstü kongrenin iptal edildiğinin duyurulmasının ardından, sosyal medya hesabından açıklama yapan eski kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu “Şanlıurfaspor kongresi neden iptal edildi, Çok inandırıcı ve mantıklı bir açıklama yapılmazsa, bu kongre iptalinin altından hiç kimse kalkamaz.” dedi. Saraçoğlu’na cevap veren mevcut Başkan Haçim İzol, iptal nedeni için yarını işaret etti....

Şanlıurfaspor’da 17 Temmuz Pazartesi yapılması planlanan olağanüstü kongrenin iptal edildiği bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, prensipte anlaşılan transferlerin resmiyete dönüşmesi ve teknik heyetin raporu doğrultusunda acil hareket edilmesini ön plana nedeniyle olağanüstü kongre kararının iptal edildiği belirtildi.

İptal kararının ardından Şanlıurfaspor eski kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, sosyal medya hesabı üzeriden paylaşım yaptı.

Saraçoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfaspor kongresi neden iptal edildi, Çok inandırıcı ve mantıklı bir açıklama yapılmazsa, bu kongre iptalinin altından hiç kimse kalkamaz.”

SARAÇOĞLU’NA MEVCUT BAŞKAN İZOL CEVAP VERECEK

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol,  Saraçoğlu’nun paylaşımının altına yaptığı yorumla cevap verdi. İzol, “Yarın yerel televizyonlardan gereken açıklama kamuoyuna yapılacak.” dedi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum