Şanlıurfa İtfaiyesi destek için Belen'de!;

Şanlıurfa İtfaiyesi destek için Belen'de!

Hatay’ın Belen ilçesinde dün başlayan orman yangınını kontrol altına almak için ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü mücadele sabahın ilk ışıklarıyla birlikte devam ederken, Urfalı İtfaiyeciler de destek için yangın bölgesine gitti....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler Hatay’ın Belen İlçesinde meydana gelen Orman yangınına müdahale etmek için yangın bölgesine gitti.

Belen ilçesine bağlı Soğukoluk Mahallesi Armutçuk mevkiinde dün saat 14.00 sıralarında bir evde yaşayan iki kişinin, bahçelerindeki sazlık alanı temizlemek için yaktığı ateş, kontrol çıkarak ormanlık alana sıçradı.

Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın nedeniyle Müftüler, Soğukoluk ve Benlidere’de yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Dün başlayan orman yangınını kontrol altına almak ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü mücadele sabahın ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor.

URFA İTFAİYESİ YANGIN BÖLGESİNDE

Yangınla söndürme çalışmalarına katılmak üzere Hatay’ın Belen ilçesine giden Şanlıurfalı itfaiyeciler, alevlere karşı zamanla mücadele ediyor.

Rüzgârın etkisiyle büyüyen alevlerin söndürülmesi ve yangının kontrol altına alınması için bölgedeki çalışmalara katılan itfaiyeciler, zaman zaman zor anlar yaşıyor.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum