Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelere uzun ömürlü yollar sunuyor;

Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelere uzun ömürlü yollar sunuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçenin tamamındaki yollarda başlattığı asfalt atağını sürdürüyor. Karaköprü ile Haliliye ilçeleri arasında bulunan 40 mahallenin faydalandığı grup yolu sıcak asfaltla buluşturan ekipler, mahalle sakinleri ve sürücülerden tam not aldı....

Karaköprü ve Haliliye ilçelerini birbirine bağlayan ve yaklaşık 40 kırsal mahallenin doğrudan faydalandığı, yaklaşık 30 bin kişinin kullandığı grup yolunun asfaltla buluşturulması bölge halkı ve sürücüler tarafından takdirle karşılandı.

Kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için başlatılan çalışmalarda ekipler, kentin 13 ilçesindeki grup mahalle yolları ve bağlantılarında alt temel, stabilize, dolgu, menfez, yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önceden sathi asfalt olan ve vatandaşların yenileme ve genişletme talebi üzerine yatırım programına alınan Güllübağ, Yusufkuyu, Yeroluk, Dağeteği, Mıcıt, Melo, Zeytin, Gölpınar, Aşağı İçkara, Yukarı içkara, Kavakbaşı, Canoğlu, Kanoğlu, Yukarı Koymat, Aşağı Koymat, Kengerli, Küçük Yenice, Yenice, Diphisar, Güvemli, Hayrettin, Yıldız, Akçakebir, Özveren, Ağılmus, Gölcük, Yedikuyu, Culfacık, Güzelbulak, Kabahaydar, Aslıhan, Konaç, Kemerli, Ağzıbüyük, Akoğlan, Kalınbayat, Saklıca, Üçkuyu, Bayramlı, Kayacık ve Yeniköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolundaki asfaltlama çalışmaları, vatandaşların takdirini topluyor.

Daha önce yolu, bozuk olması sebebiyle kullanmak istemediklerini söyleyen sürücüler, yolun Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanmasının ardından daha konforlu ve güvenli bir yolculuk yaptıklarını aktararak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum