Eyyübiye’deki sınav merkezinde yaz kursları başladı;

Eyyübiye’deki sınav merkezinde yaz kursları başladı

Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’nde yaz kursları başladı. Derslerine takviye yapmak ve üniversite sınavlarına erkenden hazırlanarak eksiklerini tamamlamak isteyen öğrenciler, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’nin sınıflarını doldurdu....

Eyyübiye Belediyesi, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen yaz kurslarına, 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri katılıyor. Uzman branş öğretmenleri tarafından verilen derslere, öğrenciler son derece konforlu bir ortamda katılıyor. Sessiz, temiz ve huzurlu sınıfları, dinlenme alanı, çay ikramı gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanan öğrencilere özel dershane kalitesinde öğretim hizmetlerinin sunulduğu Yenice Sınav Hazırlık Merkezi’ndeki yaz kursları da tamamen ücretsiz olarak veriliyor.

 

Başarıyı yakalamaları ve derslerinde başarılı olabilmeleri için disiplinli bir eğitim öğretim hizmetine önem verilen merkezdeki öğrenciler, ders saatlerinin dışında etüt salonunda çalışmalarına devam edip, bilgisayar salonunda internet destekli eğitim hizmetlerine de ulaşabiliyorlar.

 

Geçen yıl hizmete sunulan ve 200’den fazla üniversiteye hazırlık öğrencisinin faydalandığı Yenice Sınav Hazırlık Merkezi, önümüzdeki günlerde açıklanacak YKS sonuçlarıyla hem başarı oranını tespit edecek hem de önümüzdeki dönem için öğretim metodunu geliştirmiş olacak.

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum