Haliliye’de park ve yeşil alan sayısı artıyor;

Haliliye’de park ve yeşil alan sayısı artıyor

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün yeşil alan miktarının artırmaya yönelik çalışmaları devam ederken, Ahmet Yesevi Mahallesine kazandırılan yeni park alanı hizmete sunuluyor....

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 İlçe genelindeki mevcut parklarda yapılan peyzaj çalışmalarıyla parkları güzelleştiren ekipler, yeni park yapım çalışmalarıyla da ilçenin yeşil alan miktarını artırıyor. Bu kapsamda Ahmet Yesevi Mahallesinde 6000 metrekarelik alanda tüm hızıyla devam eden yeni park yapım çalışmalarında sona geliniyor. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlanan park alanında zemini hazırlayan ekipler, ağaç dikimi, kamelya ve oturma alanlarının montesi ile yürüyüş ve bisiklet yolunun tamamlanmasıyla oyun grupları ve fitness alanı da hazır hale getirildi.

 Ekipler tarafından hummalı bir şekilde yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla Ahmet Yesevi Mahallesinde hizmete sunulacak olan park, aydınlatma ve kamera sistemiyle de güvenli bir alan sunacak.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum