TİBFED ve CEPDER bölge Başkanı Arğan: Hedeflerimize teker teker ulaşacağız;

TİBFED ve CEPDER bölge Başkanı Arğan: Hedeflerimize teker teker ulaşacağız

TİBFED, Batman’da 9 ilin başkanlarının katılımıyla bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan, TİBFED ve CEPDER Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Arğan, TİBFED'in kuruluşunun en önemli amaçlarından birinin sektör esnafının hak ve menfaatlerini her türlü platformda savunmak olduğunu belirterek, “Bu konuda da 150 bin esnafımız arkamızdadır. İnşallah, hep beraber hedeflerimize teker teker ulaşacağız” dedi....

Batman bölge esnafıyla bir araya gelen Türkiye İletişim ve Bilişim Federasyonu (TİBFED) Güneydoğu Anadolu  Bölge Teşkilatı, Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Kundak, Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Arğan, 1.Grup Başkanı Eyüp Öztaş, 2.Grup Başkanı Mehmet Baran İpek ve 9 ilin başkanlarının katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

ARĞAN: 150 BİN ESNAFIMIZ ARKAMIZDADIR

TİBFED Batman İl başkanı İbrahim Çetiz’in teşekkür konuşmasıyla başlayan programda, kürsüye çıkan TİBFED ve Türkiye Cep Telefoncular Derneği (CEPDER)  Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Arğan, konuşmasında şunları söyledi;

"TİBFED'in kuruluşunun en önemli amacı sektör esnafının hak ve menfaatlerini her türlü platformda savunmak, aleyhimize olan kanunlarla hukuken mücadele etmektir. Plan, proje ve politika üretilmesi için çalışmalarda önderlik etmek ve sektörümüzün meslek odasını her ilimizde kurmaktır. Bu konuda da 150 bin esnafımız arkamızdadır. İnşallah, hep beraber hedeflerimize teker teker ulaşacağız."

Arğan’ın ardından Toplantıya ev sahipliği yapan Batman esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında pasaport harçlarının fahiş yükselişine değinen Çiftçi; Cep telefonu fiyatlarında yaşanan son vergi artışlarıyla beraber Batman'da kimi telefoncu esnafı iş yerini kapatma kararı alırken, kimilerinin ise vergi artışından bu yana hiç telefon satamamaktan yakındığını söyledi.

KUNDAK: BİNE YAKIN ESNAF TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Son olarak kürsüye çıkan TİBFED Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Kundak, Federasyonun şu ana kadarki çalışmalarındaki ilerlemeler hakkında bilgiler verdi. Kundak, konuşmasında;

“Kadim topraklardaki, kadim dostlarım. Federasyonumuz ve bu yapıyı oluşturan derneklerimiz ile yola çıktığımız andan itibaren sektörümüzün hak ve menfaatlerini korumak, gelişimine katkı sağlamak, kalite standartlarını getirmek, refahı, huzuru ve doğru kapasite artırımını sağlamak için durmaksızın çalışmaktayız. Cepder ve Tibfed olarak kurulduğumuz günden bugüne, başta bu çalışmaların nihai hedefi olan sektörümüze ve vatandaşımıza hizmet ilkesiyle, üretecek ve çalışacak liyakat sahibi merkez kadroları oluşturduk. Hemen akabinde sektörel dayanışmaya önem vermek üzere ve farkındalığı artırmak amacıyla, azimli ve çalışkan bir teşkilat yapısı planlaması yaptık. Bu minvalde 8 Bölge başkanı, 81 İl başkanı, 513 il başkan yardımcısı ve 1.300’ün üzerinde ilçe başkanı olmak üzere 1.940 birimden oluşan bir teşkilat ağı oluşturduk. Sıklıkla istişare toplantıları ve esnaf ziyaretleriyle, sektörümüzün dinamikleri olan sizlere ulaşım sağladık. Toplamda sektör buluşmaları adı altında, 2 çevrimiçi program, 198 çevrimiçi istişare toplantısı, 150’ye yakın üst düzey değerlendirme toplantısı ve teşkilatlarımızla beraber 1.000’e yakın esnaf ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Açış konuşmalarının ardından slayt gösterisi eşliğinde tanıtım sunumu yapıldı. Sunumun ardından soru-cevap bölümünde, esnafların sorularına yetkililer cevap vererek, sorunlarına çözüm önerileri dile getirildi.

Katılımın ve yoğun ilginin olduğu toplantı, başarılı yöneticilere plaket verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum