Urfa'da bazı Suriyelilerin noterde sıra numarası sattıkları iddia edildi;

Urfa'da bazı Suriyelilerin noterde sıra numarası sattıkları iddia edildi

Şanlıurfa’da bazı Suriyelilerin noterlerde sabahın erken saatlerinde numaratörlerden aldıkları ilk sıra numaralarını para karşılığında acil işi olanlara sattıkları ileri sürüldü. Konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Kemal Saraçoğlu, olayın bugün nöbetçi olan 2. Noter’de yaşandığını savundu....

Şanlıurfa başta olmak üzere, Türkiye genelinde Suriyeli sığınmacılara ilişkin tartışmalar devam ederken, onlarla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, yaklaşık 10 Suriyeli bugün sabahın erken saatlerinde Urfa’da nöbetçi olan 2. Noter’in numaratör makinasından aldıkları ilk sıra numaralarını acil işi olan vatandaşlara para karşılığında sattı.

Şanlıurfaspor Kulübü Eski Başkanı Kemal Saraçoğlu, sosyal medya hesabında şahit olduğunu iddia ettiği bir paylaşımda bulundu. Saraçoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Daha nelere şahit olacağız bilmiyorum. Bugün nobetçi olan 2.Noterde, yaklaşık 10 suriyeli Numaratör makinasından ilk sıraların büyük bir bölümünü  almışlar ve acil işi olan Vatandaşlarımıza 50 ve 100 TL  karşılığı satıyorlar. Yazıklar olsun.”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum