Urfa'daki hasta kendsini tedavi eden doktoru unutmadı;

Urfa'daki hasta kendsini tedavi eden doktoru unutmadı

Şanlıurfa’da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne baş ağrısı şikayetiyle müracat eden Cengiz Bicek isimli bir vatandaş, hastalığıyla ilgili doğru teşhisi koyup başarılı bir ameliyat yapan hastane doktoru Fatma Özdurmuşoğlu ve ekibine teşekkür etmek üzere çiçek verdi....

Şanlıurfa’da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi başarılı bir şekilde tamamlanan vatandaş, örnek bir davranışta bulundu.

Cnegiz Bicek isimli vatandaş, baş ağrısı şikayetiyle hastanenin acil servisine müracaat etti. Burada tektikleri yapan Dr. Fatma Özdurmuşoğlu, hastanın beyin kanaması geçirdiğini tespit edip kendisini hemen ameliyata aldı.

Başarılı bir ameliyatla hasatayı kurtaran Dr. Özdurmuşoğlu ve ekibi, tedavisi tamamlanan hasta Bicek ve ailesi tarafından unutulmadı. 

Bicek, taburcu olduktan 80 gün sonra ailesi ile birlikte aldığı çiçek ve tatlılarla hayatını kurtaran Dr. Özdurmuşoğlu ve ekibine teşekkür etmek için hastaneyi ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının birçok defa şiddete maruz kaldığı Türkiye’de, vatandaşın ilgili davranışı büyük bir takdir topladı. 

Ziyaretten sonra bir açıklama yapan Bicek, “"Şiddetli baş ağrısı nedeniyle müracaatta bulundum. Acil servise, değerli doktorumuz Dr. Fatma Özdurmuşoğlu hocamızın titiz çalışması ve tetkiklerini hızlı bir biçimde yapmasından dolayı beyin kanaması teşhisi konulmasına ve kısa bir sürede nöbetçi doktoru ayarlayıp, beni ameliyat operasyonuna sevk ettiği için kendisine teşekkür ziyaretinde bulundum. Özellikle hastanemizin başhekimi Cenap hocamızın ve tüm departmanda çalışan personellere tek tek teşekkür ederim. Güvenlikçilerimiz polislerimiz bana refakat etti. 80’inci günün ardından doktorumuz Fatma Özdurmuşoğlu’na ziyaret gerçekleştirdim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum