Başkan İzol açıkladı: Şanlıurfaspor’da 5 transfer yolda!;

Başkan İzol açıkladı: Şanlıurfaspor’da 5 transfer yolda!

Kamp sürecini sürdüren Şanlıurfaspor, son olarak Papa Alioune Ndiaye ile Godfred Donsah'ı karosuna kattı. Futbolcularla imza törenine katılan Başkan Haçım İzol, "Takımınıza ve bize güvenin" diyerek taraftara seslendi. İzol ayrıca, 5 transferin daha yapılacağını belirtti....

Bolu 2. Etap Kam döneminin 4. gününü de geride bırakan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, transferlerine devam ediyor. Sezona iyi bir şekilde başlamak isteyen Şanlıurfaspor, bu sabah saatlerinde Avusturya Bundesliga liginde SCR Altach'ta forma giyen Senegal asıllı Fransız futbolcu Papa Alioune Ndiaye ve Yeni Malatyaspor'da forma giyen Ganalı futbolcu Godfred Donsah ile anlaşmaya vardı.

10 gün süren iletişimin ardından İtalya ve Fransa'dan dün gece saatlerinde Türkiye'ye gelen futbolcular, Şanlıurfaspor'un Bolu kampına katıldı. Kampta sabah 04 sıralarında gerçekleşen imza törenine katılan Kulüp Başkanı Haçım İzol, her iki transferin de Şanlıurfaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

 

5 TRANSFER DAHA YOLDA

İmza töreninin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Haçım İzol, yakın bir zamanda 5 transferin daha yapılacağını belirtti. Amaçlarının nokta transferler gerçekleştirmek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan İzol, "Takımın en iyi şekilde sezona başlayabilmesi için sıkı pazarlıklar yapıyor ve bir çok prosedürü aşıyoruz. Süreç içerisinde ince eleyip sık dokumamız gerekiyor. Transferlerimizde doğru ve nokta atışı yapmak istiyoruz. Özellikle forvet kısmında çok hassas davranıyoruz. Bunun için 3 adayımız var ve artık karar aşamasındayız. Kontrollü ve planlı ilerliyoruz. Taraftarımız takıma ve bizlere güvensin" şeklinde konuştu.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum