Urfa'da çeşitli suçlara karışan bir şahıs yakalandı;

Urfa'da çeşitli suçlara karışan bir şahıs yakalandı

Siverek’te İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yürüttükleri çalışmalarla çeşitli hırsızlık ve yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen bir kişiyi yakaladı. Yakalanan şahsın üzerinde çalıntı mal olduğu değerlendirilen yüzük, kolye ve bir miktar para ele geçirildi....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen bir şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilçede ev hırsızlığı, oto hırsızlığı, yaralama gibi olaylara karıştığı ve birçok suçtan kaydı bulunduğu şahsın yakalandığı ifade edildi.

Yakalanan şahsın üzerinde çalıntı mal olduğu değerlendirilen yüzük, kolye ve bir miktar para ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Şanlıurfa'nın Huzur Ve Güvenliği İçin..

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimizce yapılan kapsamlı çalışmada; ilçemizde son günlerde gerçekleşen Evden Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Yaralama gibi olaylara karıştığı tespit edilen ve birçok suçtan kaydı bulunan şahıs yakalanmış; Ayrıca yakalandığı esnada üzerinde çalıntı mal olarak değerlendirilen;

3 adet Yüzük, 2 adet Zincir kolye, 1 adet Tablet bin 115 TL para ele geçirilerek sahibine teslim edilmiş, şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önlenmesi için suç ve suçluyla mücadele konusunda istikrarlı, dikkatli, ve titiz çalışmalarımız devam edecektir...”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum