Büyükşehir’den komşu ile ısınma ve ulaşım desteği;

Büyükşehir’den komşu ile ısınma ve ulaşım desteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremin ardından Adıyaman’ın kırsal alanlarında karla kaplanan yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ekipler, acil durumlar için helikopter pistlerinde zemin güçlendirme çalışması yaparak yeni helikopter pistleri oluşturdu....

Adıyaman’da depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Depremin ardından Şanlıurfa’daki arama kurtarma çalışmalarını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, komşu il Adıyaman’a geçerek oradaki çalışmalara destek verdi.

Adıyaman’da depremde etkilenen vatandaşların yanlarında yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin kırsal alanlarında hasar alan yolları onarmaya başladı. Adıyaman’ın yüksek kesimlerinde devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan yollar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Çelikhan ilçe kırsalında kapanan yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ekipler, yolların yeniden kapanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için var gücüyle çalışıyor.

Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, depremin vurduğu Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta vatandaşların soğuktan etkilenmemesi için bölgeye ısıtıcı ve odun gönderdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum