Milletvekili Açanal’dan halk ekmeğe tam not;

Milletvekili Açanal’dan halk ekmeğe tam not

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün hayata geçirdiği ve günlük 400 bin ekmeğin üretildiği Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret ederek personellerle bir araya geldi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Ekmek Fabrikasında günlük 400 bin Ekmek üretimi tüm hızıyla devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk günden bu yana vatandaşların ekmeğe erişimini sağlamak adına halk ekmek ücretsiz olarak dağıtılıyor.

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Halkın Ekmeği olan Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile AK Parti Şanlıurfa Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ile birlikte Halk Ekmek üretim fabrikasını gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasını gezen Milletvekili Açanal, burada görevli personellerle bir araya geldi. Halk Ekmek Fabrikasında sürdürülen ekmek üretimin vatandaşlar için çok önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Açanal, Büyükşehir’e tam not verdi.

 BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum