Karaköprü’de parklarda yaza hazırlık çalışmaları yapılıyor;

Karaköprü’de parklarda yaza hazırlık çalışmaları yapılıyor

Karaköprü Belediyesi ilçedeki parklarda ağaç budama, bakım ve onarım çalışmalarıyla parkları yaz aylarına hazırlıyor....

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklarda bakım, onarım ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Yağışlı havaların ardından parklardaki ağaçların gelişimi, yeşil dokunun daha sağlıklı büyümesi için fazla kollarını budayan ekipler parklarda oyun grupları ve oturma gruplarının bakım ve onarımını da gerçekleştiriyor.

Her mahalledeki parklarda programlı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, budama çalışmalarıyla birlikte ağaç eksiği olan yeşil alanlarda ve yeni parklarda ağaç ekimi de gerçekleştiriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki yeşil alan oranını artırırken mevcut yeşil alanların bakımını da önemsediklerini ifade ederken mevcut parklarda budama ve onarımın yanı sıra yeni parklarda da ağaç dikim faaliyeti yürütüldüğünü dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Malumdur ki bu aylar park ve bahçelerde bakım dönemleridir ve bu dönemde yapılacak çalışmalar yaz aylarında parkların daha verimli hale gelmesini sağlayacaktır. Bu doğrultuda park ve bahçeler personelimiz de yağışlı havaların ardından işe koyularak parklarımızda ağaç dikimi, budama ve bakım hizmeti gerçekleştiriyor. İnşallah tüm parklarımızda, refüjlerde ve yeşil alanlarda bu çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mart ayı boyunca da program dahilinde parklarda budama, bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum