Viranşehir Millet Bahçesi’nde son rötuşlar;

Viranşehir Millet Bahçesi’nde son rötuşlar

Viranşehir’de 260 dönüm alanı kapsayan Millet Bahçesi’nde son rötuşlar yapılıyor....

Viranşehir Belediyesi, Türkiye'nin en güzel millet bahçelerinden birini Viranşehir'de hayata geçirdi.  Başkan Salih Ekinci’nin seçim vaatleri arasında bulunan ve 260 dönüm alanı kapsayan Viranşehir Millet Bahçesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

İçinde Millet Kıraathanesi, mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı Millet Bahçesi, henüz resmi açılışı yapılmasa da göz kamaştıran görüntüsüyle şimdiden vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

BAŞKAN EKİNCİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.  Meclis Üyesi Mehmet Tuğa ile birlikte Millet Bahçesi’ni gezerek yürütülen çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Ekinci, daha sonra çocuk oyun alanlarında oynayan çocuklarla sohbet ederek, gönüllerince eğlenmelerini söyledi.

Viranşehir'e 260 bin metrekare daha yeşil alan kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Ekinci, "Viranşehir’imize nefes aldıracak olan bu güzel eser aziz hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Millet Bahçemiz Viranşehir’e çok yakıştı, bu projemiz Viranşehir'imize değer kattı" dedi.

BİHA 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum