Viranşehir’de şehit aileleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yalnız bırakılmadı;

Viranşehir’de şehit aileleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yalnız bırakılmadı

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti....

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci’ye Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyyid Mücahid Seyyid, Viranşehir Kaymakamlığı SYDV Müdürü Mehmet Özbilek eşlik etti.

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehit Ailelerini Atatürk ve Yenişehir Mahallesinde ikamet ettikleri konutlarında ziyaret etti.

Çengel ve Ekinci, Şehit Annelerine çiçek ve hediyeler takdim ederek, günlerini kutladı. Şehit anneleri ve aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, Şehitleri rahmet ve saygıyla andıklarını belirterek, şehit ailelerine minnet duygularını iletti.

Şehit Anneleri ve aileleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, Şehit ailelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Vatan ve mukaddesat uğruna şahadete eren kahraman şehitlerin herkesin gönlünde müstesna bir yeri olduğunu belirten Kaymakam Çengel, “Aziz şehitlerimize ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Şehit yakınlarına ve gazilerimize minnettarız. Sizler baş tacımızsınız. Derdiniz bizim derdimizdir. Kapımız ve gönlümüz sizlere sonuna kadar açıktır. Devletimizin imkânları dahilinde her zaman yanınızdayız. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Şehit Ailelerin kendilerini yalnız hissetmemelerini isteyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Viranşehir Belediyesi olarak şehit Annelerin ve Ailelerinin her zaman yanında ve emirlerinde olduklarını söyledi.

Karşılıksız sevginin, emeğin, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olan Şehit Annelerin ve tüm Kadınların8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Başkan Ekinci,  Şehit Ailelerine minnet duygularını ileterek, Kahraman şehitleri rahmet minnet ve saygıyla andığını söyledi.  Şehit aileleri ve ailelerinde ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Önder Çengel, Başkan Salih Ekinci ve beraberindekilere teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum