‘CHP’ye yakınlaştığı’ iddia edilmişti: AK Parti Urfa Milletvekili Akay’dan yanıt geldi;

‘CHP’ye yakınlaştığı’ iddia edilmişti: AK Parti Urfa Milletvekili Akay’dan yanıt geldi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılama giden heyetle aynı fotoğraf karesinde bulunması CHP’ye yakınlaştığı iddialarına neden oldu. Ahmet Akay o fotoğrafla ilgili açıklama yaptı....

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın, GAP Havalimanında 8 Şubat’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayan heyetle aynı fotoğraf karesinde bulunması sosyal medyada gündem oldu.

Fotoğrafta, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini karşılamaya gelen heyetle selamlaşıyor. Heyette, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay da bulunuyor.

O fotoğraf karesinin paylaşılmasının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları AK Partili Akay’ın CHP’ye yakınlaştığı iddialarını gündeme getirdi.

AKAY’DAN İDDİALARA YANIT

Akay, sosyal medyada dolaşan o fotoğrafa ilişkin açıklama yaptı. Akay, Kılıçdaroğlu ile havalimanında ayaküstü selamlaştıklarını belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Deprem nedeniyle bulunduğum memleketim Şanlıurfa'da, 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ve 11 ili kapsayan OHAL ilanı için TBMM çalışmalarına katılmak üzere 8 Şubat günü 21.30 uçağıyla Ankara'ya dönüşüm esnasında, aynı zamanda CHP Genel Başkanı ve heyeti GAP Havalimanından özel jetle Hatay’a gitmek üzere bulunmaktayken ayaküstü selamlaştık, konu bundan ibarettir”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum