Rektör Çelik veda etti;

Rektör Çelik veda etti

Eski Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Şanlıurfa’da 4 yılı aşkın bir süre geçirdiğini belirterek, “Dört yıl boyunca bir ekip ruhu ile istişare ederek, ortak akılla kaliteden ve liyakatten ödün vermeden kurumumuzu yönetmeye gayret gösterdik” diyerek veda etti....

Resmi Gazete’de dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla Harran Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu atanmıştı.  

Eski Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla veda etti.

Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Mesai Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim; Salgınlarla/afetlerle geçen dört yılı aşkın bir süreyi birlikte geçirdik. Coğrafyanın kader olsa dahi kaderi birlikte aklın/bilimin yolunda çalışarak nasıl yönetilebileceğine bir kez daha şahitlik ettik. Görevi nitelikli insan yetiştirmek olan üniversitelerin bunu başarabilmesinin ancak kaliteli/liyakatli kadrolarla mümkün olabileceğini yine hep beraber gördük. Biz bu dört yıl boyunca bir ekip ruhu ile, istişare ederek, ortak akılla kaliteden ve liyakatten ödün vermeden kurumumuzu yönetmeye gayret gösterdik. Tüm bu işleri yaparken, bilerek veya bilmeyerek kırdığım arkadaşlarımdan affımı, hayatına olumlu dokunduklarımın ise daha güzeli başarabilmenin keyfine devam etmelerini istirham ediyorum. Allaha emanet olunuz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum