Beyazgül: Vatandaşlarımız için gayretle çalışıyoruz;

Beyazgül: Vatandaşlarımız için gayretle çalışıyoruz

Vatandaşların içme suyu temini için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi araçlara yükledikleri hazır şişe suları vatandaşın kapısına kadar ulaştırdı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül belediyeye ait lojistik depoya giderek vatandaşlara ulaştırılacak içme sularının araçlara yüklenerek gece saatlerine kadar vatandaşların hanelerine götürülmesi talimatını verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri lojistik depodan yükledikleri pet şişelerdeki hazır suları araçlara yükleyerek vatandaşların evlerine kadar götürdü.

Şanlıurfa’da yağış henüz felakete dönüşmeden sahada çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sel felaketinin ardından da sahayı bir an olsun boş bırakmadı. Vatandaşların her zaman yanında olan Başkan Beyazgül onların dualarında yer aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait lojistik depoya giden ve buradaki içme suyu temini ve tasnifi çalışmalarını inceleyen Başkan Beyazgül vatandaşların mağdur olmaması için gayretle çalıştıklarını aktardı. Başkan Beyazgül, “ Sel felaketinin ardından su arıtma tesisine giderek orada inceleme yaptık ve suda çamur oranının çok fazla olduğunu gördük. Hemen suyun kesilmesi gerekmekteydi. Vatandaşlarımıza bu suyun ulaştırılması uygun olmazdı. Ayrıca şebekelere su içerisindeki çamurların dolması da olası bir arızayı da meydana getirecekti.

Hemen harekete geçerek araçların sayısını artırarak kuyuları da hazır hale getirerek vatandaşlarımıza kullanmaları için su temin ettik. Bu arada bol miktarda pet şişe su da hazırladık. Fırıncı esnafımızın da suya ulaşımı oldukça önemliydi. Ekmek üretiminin durmasının da bir nevi önüne geçmiş olduk. Suyu tekrar veriyoruz. Ancak vereceğimiz su içme suyu değildir. Vatandaşlarımız musluklarından gelen ilk suları bir müddet içmesinler. Yaraları sarmaya devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum