Başkan Canpolat: Yoğun bir çalışma içerisindeyiz;

Başkan Canpolat: Yoğun bir çalışma içerisindeyiz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, selden etkilenen 14 mahallede çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “Yollarımız, parkelerimiz, bakım gerektiren parklarımızla ilgili hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Haliliye’mizi her geçen gün eskisinden daha güzel bir hale getirmenin gayretindeyiz” dedi....

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şiddetli yağış sonrası yaşanan sel felaketinin ardından selin izlerinin silinmesi için incelemelerini sürdürüyor.

Başkan Mehmet Canpolat’ın yaptığı incelemeler sonrası mahallelerde köpüklü suyla yıkama çalışmalarının ardından hanelerde cephe boyamaları başladı. Bir yandan da fen işleri müdürlüğü tarafından sökülen kilitli beton parke taşları onarılırken, yaşamın kısa sürede normale dönmesi için gece gündüz çalışmalar sürüyor.

 Sahada yürütülen çalışmaları Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Karşıyaka Mahallelerinde inceleyen Başkan Mehmet Canpolat ise haneleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Selin izlerini silmek için ekiplerin özveriyle çalıştığını ve büyük oranda tahribatın temizlendiğini belirten Başkan Canpolat, “Yollarımız, parkelerimiz, bakım gerektiren parklarımızla ilgili hummalı bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Yaklaşık 14 mahallemiz selden etkilenmiştir. Allah’a hamd ediyoruz, çok şükür birçok mahallemizde temizlik çalışmaları bitti, şu anda boyama işlemlerine başladık. Şu anda da Ahmet Yesevi Mahallemizdeyiz. Evlerimizle ilgili olan kısmı bitirdik, şu anda yollarımız, parkelerimiz, bakım gerektiren parklarımızla ilgili hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Çok şükür hızlı bir şekilde devletimizle, milletimizle el ele vererek ayağa kalktık. İnşallah Haliliye’mizi her geçen gün eskisinden daha güzel bir hale getirmenin gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek ister, saygılar sunarım.”

Başkan Mehmet Canpolat, ekiplerin ilçe genelinde çalışmalarını hızla devam ettirdiğinin de altını çizdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum