Viranşehir Belediyesi’nden camilerde Ramazan temizliği;

Viranşehir Belediyesi’nden camilerde Ramazan temizliği

Viranşehir Belediyesi, yıl boyunca düzenli olarak yaptığı ibadethane temizliklerine Ramazan ayı dolayısıyla hız verdi....

Viranşehir Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerde de temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Viranşehir Belediyesi temizlik ekipleri, ibadethanelerde sürdürdükleri temizlik çalışmalarına Ramazan ayı dolayısıyla hız verdi. 


‘Temiz Şehir Viranşehir’ sloganı ile yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşların kutsal mekanlarda temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için camiler mobil temizlik aracı ile temizlenerek tertemiz hale getiriliyor.

Kutsal mekânların temizliğine önem verdiklerini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam ettiğini söyledi.

İbadethane temizliğinin özel temizlik aracı ile yapıldığını dile getiren Ekinci, yıkanan halıların aynı anda kurutulduğu ve bu nedenle vatandaşların beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebildiklerini vurguladı.

Tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlayarak hayırlara vesile olmasını da dileyen Başkan Ekinci, “Ramazan ayı boyunca da ekiplerimiz hazırlıklarını yaparak, camilerimizde ki temizlik çalışmalarını sürdürecek” dedi.

 

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum