Kayıp tır şoförünün cansız bedenine 10. günde ulaşıldı;

Kayıp tır şoförünün cansız bedenine 10. günde ulaşıldı

Şanlıurfa’da geçen hafta etkili olan sağanak yağışta 15 Mart’ta Bozova ve Hilvan ilçelerini bağlayan kara yolunun Yalıntaş Mahallesi geçişinde sele kapılarak kaybolan tır şoförü Emin Ergün'ün cansız bedenine ulaşıldı....

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde sel sularına kapılıp günler boyunca haber alınamayan tır şoförü Emin Ergün'den acı haber geldi.

Geçen hafta etkili olan sağanak yağışta, 15 Mart’ta Bozova ve Hilvan ilçelerini bağlayan kara yolunun Yalıntaş Mahallesi geçişinde sele kapılarak kaybolan tır şoförü Emin Ergün'ün cansız bedenine 10. günde ulaşıldı.

Ergün’ün cansız bedeni, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin teknik cihazlarla ve dalgıçlarla sürdürdüğü aramalar sonucunda bugün öğle saatlerinde kıyıdan 2 km Atatürk Barajı içerisinde ve 10 metre derinlikte bulundu.

Böylelikle sel felaketinde kentteki can kaybı 17'ye yükseldi.

VALİ AYHAN’DAN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da Ergün’ün cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Sosyal medya hebasından paylaşımda bulunan Vali Ayhan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Aralıksız çalışmalarının sonucunda ekiplerimiz, Bozova ilçemizde sel sebebiyle kaybolan kardeşimizin cansız bedenine ulaştı. Emin Ergin kardeşimizin ailesi ve yakınlarıyla aynı üzüntüyü paylaşıyoruz. Kardeşimizin mekânı cennet, ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun”.

KIYIDAN 2 KM AÇIKTA 10 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada da Emin Ergün’ün cansız bedeninin Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekiplerinin teknik cihazlarla ve dalgıçlarla sürdürdüğü aramalar sonucunda bugün öğle saatlerinde kıyıdan 2 km Atatürk Barajı içerisinde ve 10 metre derinlikte bulunduğu ifade edildi.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum