Eyyübiye’de bir mahalleye daha doğal gaz;

Eyyübiye’de bir mahalleye daha doğal gaz

Eyyübiye'de bir süre önce başlatılan projeyle, ilçedeki Direkli Mahallesine de doğal gaz ulaştırılacak....

Şanlıurfa merkezde doğal gaz bulunmayan Eyyübiye ilçesine doğal gaz ulaştırma vaadini geçen yıl yerine getirerek, Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya, Yenice, Eyüpkent ve Eyüpnebi Mahallesi sakinlerini doğal gazla tanıştıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçenin kuzeyinde yer alan Akabe Mahallesinden sonra Direkli Mahallesine de doğal gaz ulaştırmak için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği, AKSA Doğal gaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile birlikte, Direkli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, vatandaşlara abonelik başvurularını yapma çağrısında bulundu.


BAŞKAN KUŞ: SIRADA AKŞEMSETTİN VE 15 TEMMUZ MAHALLELERİMİZ VAR


Eyyübiye’yi doğal gazla buluşturmak için iki yıldan bu yana çalışmalar yürüttüklerini anımsatan Başkan Kuş, “Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerimizin doğalgaz talepleri vardı. Muhtarlarımız büyük gayret gösterdiler. AKSA Doğalgaz Müdürümüz Muhammet Nezih Ural’a özellikle bu bölgelere gösterdiği hassasiyet ve iyi niyetten dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten, Eyyübiye’ye pozitif ayrımcılık yaptı. Şu anda Direkli Mahallemize de ilk kazmamızı vurmuş olduk” dedi.


Direkli Mahallesinde yaklaşık 9,5 kilometre doğal gaz şebekesi döşeneceğini belirten Başkan Kuş, bu yılın sonuna doğru mahalledeki tüm hanelere doğalgaz ulaşabilecek hale geleceğini söyledi.

Akabe Mahallesi’ndeki çalışmaların yüzde 90 oranına ulaştığını ve bir aya kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Mehmet Kuş, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahallelerine de bu yıl içinde girileceğini, bu bölgedeki tüm doğalgaz ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek, vatandaşların abonelik başvurularını yapmalarının önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Kuş, ilçedeki tüm mahallelere doğal gaz ulaştırmak için planlamalar yapmaya devam ettikleri bilgisini vererek, “Bizler sözümüzün eriyiz, Bizim sözümüzün eri olmamıza vesile olan Muhammet Bey’e de şükranlarımı sunuyorum. Doğalgazımız Akabe, Direkli, 15 Temmuz ve Akşemsettin Mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

URAL: ŞU ANA KADAR EYYÜBİYE’DE 150 KİLOMETRE YATIRIM YAPTIK


Bundan üç yıl önce AKSA Doğal gaz olarak Eyyübiye’nin hiçbir mahallesinde olmadıklarını hatırlatan AKSA Doğal gaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ise, şu anda ilçenin büyük bir kısmında toplamda 150 kilometrelik yatırım yaparak, Eyyübiye’deki vatandaşlara hizmet etmek için uğraştıklarını söyledi.

 

GÜNBEĞİ: ÇALIŞMALARI GÖRDÜKÇE GURUR DUYUYORUZ

Seçim çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa’nın dört bir yanını gezdiklerini, belediyelerin ve kurumların yaptığı çalışmaları gördükçe gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği ise, doğal gazla ilgili Başkan Kuş ile birlikte yıllardır çalıştıklarını dile getirerek, Eyyübiye’ye doğalgaz ulaştırılmasından dolayı Başkan Kuş’a, AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural’a ve muhtarlara teşekkür etti.

 

KESTOP: İNSANLARIMIZ HİZMETLERİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

 

Doğal gazın, halkın beklediği bir hizmet olduğunu dile getiren Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop da “Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, insanımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Bu doğalgaz hizmetinin mahallemize gelmesine vesile olan Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, milletvekili adayımız İlhami Günbeği ve AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammet Nezih Ural ile belediye başkan yardımcılarımıza, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum