Valilikten oy kullanacak afetzedelere ulaşım desteği!;

Valilikten oy kullanacak afetzedelere ulaşım desteği!

Şanlıurfa Valiliği, yarınki seçimde oy kullanmak için deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelere ulaşım noktasında destek verileceğini duyurdu....

Şanlıurfa Valiliği, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelere ulaşım desteği sağlanacağını bildirdi.

Valilik, Şanlıurfa’da oy kullanmaya gelmek isteyen vatandaşların valilik ile kaymakamlıkların açık kapı birimlerine başvurdukları takdirde kendilerine geri dönüş yapılarak ulaşım noktasında her türlü imkân ve kolaylık sunulacağını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Şubat ayında yaşadığımız depremlerin ardından afetlerin yaşandığı bölgeden ayrılan ve tekrar bölgeye dönmek isteyen depremzede vatandaşlarımıza ulaşım konusunda destek sağlanmaktadır.

Depremzede vatandaşlarımız ile herhangi bir sebeple ilimizden başka illere oy kullanmak için gitme imkanı olmayan veya başka illerden ilimize oy kullanmaya gelmek isteyen vatandaşlarımız valiliğimiz ile kaymakamlıklarımızın açık kapı birimlerine başvurdukları takdirde kendilerine geri dönüş yapılarak ulaşım noktasında her türlü imkan ve kolaylık sunulacaktır”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum