Ulucan: En önemli güç kaynaklarımızdan birisi, annelerimizin hayır dualarıdır;

Ulucan: En önemli güç kaynaklarımızdan birisi, annelerimizin hayır dualarıdır

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Öpmeye kıyamadığınız, koruyup kollayıp büyüterek bu vatana hizmet etmesi için yetiştirdiğiniz evlatlarınız ile Türk Polis Teşkilatını size minnettardır” ifadelerini kullandı....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan mesajında, şunları kaydetti:

“Sevgi ve şefkatin sembolü, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinin ilk ve en önemli eğitici ve öğreticisi, aile ve toplum hayatının temel direği; Peygamber Efendimizin "Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır" hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimiz hakkınız hiçbir zaman ödenmez.

Bütün hayatını evlatlarına adanmışlıkla geçen annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır. Öpmeye kıyamadığınız, koruyup kollayıp büyüterek bu vatana hizmet etmesi için yetiştirdiğiniz evlatlarınız ile Türk Polis Teşkilatını size minnettardır.

Hiçbir zaman unutmamalıyız ki! Yüklendiğimiz sorumlulukları, görevlerimizi ifa ederken, en önemli güç kaynaklarımızdan birisi, annelerimizin hayır dualarıdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir.

Bu duygularla, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimizin acılarını bir kez daha yürekten paylaşarak, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere yaşamış olduğumuz deprem ve sel afetinde evlatlarını kaybeden annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, başımızın tacı annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan tüm annelerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyor, anneler gününü kutluyorum”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum