Başkan Ekinci: Annelerimiz karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsalidirler;

Başkan Ekinci: Annelerimiz karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsalidirler

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Anneler Günü vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsali annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi....

Başkan Ekinci, Anneler Günü mesajında, “Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren; sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan, her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu müstesna gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Bizi koşulsuz seven annelerimiz, bizim için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır” diyen Başkan Ekinci, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için aslında; bir gün değil, yılın her günü Anneler Günü'dür.

Bizim inancımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal makamlarından biridir. Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.), “Cennet, annelerin ayakların altındadır” diyerek, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu açıkça ifade etmiştir.

Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek, hepimize düşen en büyük vazife ve sorumluluktur.

Annelerimizden dünyaya geldiğimiz andan itibaren hissederek ve yaşayarak öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca bize yol gösteren ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerimizdir.

Bu duydu düşüncelerle; başta başımın tacı annem, çocuklarımın annesi sevgili eşim olmak üzere; Aziz Şehitlerimizin, Kahraman Gazilerimizin kıymetli anneleri ile yetim ve yıllarını harcayan engelli çocuklarımızın kıymetli annelerinin gününü kutluyor, sağlıklı uzun bir ömür, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle anıyorum”.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum