Temmuzda net memur maaşının ne kadar olacağı açıklandı;

Temmuzda net memur maaşının ne kadar olacağı açıklandı

Temmuz ayı yaklaştıkça memur maaşlarıyla ilgili iddialar da artıyor. Dün en düşük net memur maaşı hakkında ortaya atılan iddia ise çok konuşuldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, iddialara son noktayı koydu. Peki en düşük net memur maaşı ne kadar olacak?...

En düşük memur maaşı ne kadar olacak konusunda araştırmalar sürerken dün akşam sosyal medyada 17 bin TL rakamı telaffuz edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, hem net memur maaşı ne kadar olacak sorusunun cevabını verdi hem de iddialara nokta koydu.

NET MEMUR MAAŞI ZAMMI HAKKINDA SON DURUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce en düşük memur maaşını 22 bin TL olarak duyurmuştu ve bu artışın memur emeklilerine de yansıtılacağını belirtmişti. Temmuz ayına kadar çalışmalar tamamlanacak ve birinci derece memurların 3600 ek gösterge hakkından yararlanması sağlanacak.

EN DÜŞÜK NET MEMUR MAAŞI 17 BİN LİRA MI OLACAK?

İletişim Başkanlığı, sosyal medyada memur maaşına ilişkin 17 bin lira iddiasının ardından açıklama yaptı. İddiaların asılsız olduğu belirtilen açıklamada, "Temmuz ayında en düşük memur maaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği üzere net 22 bin lira olacaktır" denildi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum