AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinin Erdoğan’a destek arayışı sürüyor;

AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinin Erdoğan’a destek arayışı sürüyor

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı 2. tur seçimleri öncesi Erdoğan’a destek arayışı devam ediyor....

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı 2.tur seçimleri öncesi AK Parti heyeti Şanlıurfa’da çalışmalarını sürdürüyor.

YAZMACI VİRANŞEHİRDE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

14 Mayıs’taki seçimlerde gösterdikleri teveccüh için esnafa teşekkür eden Yazmacı, “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi için destek istiyoruz. Türkiye Yüzyıl’ını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

EYYÜPOĞLU MERKEZ İLÇEDE DESTEK İSTEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Haşimiye bölgesinde esnaf ile bir araya gelerek vatandaşlardan destek sözü aldı.

28 Mayıs seçimlerini önemini esnaf ve vatandaşlara anlatan Eyyüpoğlu, “Her zaman sahada olduk, şimdide sahalarda olacağız. Durmadık, durmayacağız. Centilmenlik içinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İçin 2,5 milyon farkın artması İçin sahadayız. Meclis çoğunluğunu alan Cumhur İttifakının 2.turda farkı daha da açarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle devam diyeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

CEVHERİ HALİLİYE’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde esnafı gezen Cevheri, cumhurbaşkanlığı için destek istedi. Haliliye esnafı da 2. turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini vurguladı. Milletvekili Cevheri, "Bu bölge bizim için çok önemlidir. Özellikle Süleymaniye Mahallesindeki bu desteği önemsediğimizden dolayı da 2 günümüzü Süleymaniye Mahallesine ayırdık. Bu mahallede gözümüz arkada kalmadan memnuniyetle ayrılıyoruz. İnanıyoruz ki bu mahalleden sayın reisi cumhurumuza çok büyük bir destek çıkacaktır. Süleymaniye'yi alan Urfa'yı, Urfa'yı alan Türkiye'yi alır. Çünkü vatandaşlarımız aynı zamanda bilinçlidir. Ne yapacağının bilincinde ve şuurundadır" dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum