Memur-Sen’den ‘istikrar’ vurgusu;

Memur-Sen’den ‘istikrar’ vurgusu

Memur-Sen, Cumhurbaşkanı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turuna yönelik "Emekle yükselen Türkiye için istikrar" başlığıyla yazılı bir açıklama yayımladı....

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) tarafından yayımlanan açıklamada, Türkiye'nin son 20 yılda, farklı dönemlerde karşısına çıkan engellere rağmen demokrasinin kurumsallaşması açısından önemli bir mesafe kat ederek vesayet odaklarına karşı aktif bir mücadele verdiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Milletimiz, egemenliğin de bağımsızlığın da sahibi olduğunu, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunun bizatihi parçası olduğunu her seçim döneminde olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de ortaya koydu. Bizler de, ülkemizin geleceği için hayati önem taşıyan 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna dair, toplumun önemli bir kesimini oluşturan kamu görevlileri olarak duruşumuzu kamuoyuyla paylaşmayı görev biliyoruz.

Memur-Sen olarak; aştığımız engelleri unutmuyor, katettiğimiz mesafeyi görüyoruz. Mücadelesine ortak olduğumuz her bir kazanımı korumakta kararlıyız. Emek ile yükselen Türkiye için istikrar diyoruz” denildi.

BİHA




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum