Karaköprü’de yollarda kilitli parke döşeme çalışması sürüyor;

Karaköprü’de yollarda kilitli parke döşeme çalışması sürüyor

Karaköprü Belediyesi ilçeye kazandırdığı yeni yolları altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine açarak trafiği rahatlatıyor....

Karaköprü’de açılan yollarda altyapı çalışmaları bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Seyrantepe Mahallesinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı çalışmalarını sürdürürken, yollar tamamlandıktan sonra hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede bugüne kadar istikrarlı bir şekilde yeni yol çalışması yürüterek ilçede önemli oranda bir yol ağı oluşturduklarına dikkat çekti.

Başkan Baydilli, “İlçemizin nüfusu birçok ilden fazlayken ve sürekli bir artış seyrederken bizim bu artışı karşılama adına çok ciddi çalışmamız gerekiyor. 265 bin nüfusun ihtiyaçlarını, taleplerini karşılamak için tüm personelimizle birlikte hizmet mücadelemizi sürdürüyoruz.

Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak adına elindeki imkanlarla yoğun bir seferberlik halinde yollar açıyor. Geriye dönüp baktığımızda her mahallemizde yol çalışması yaptık ve ilçemizin yol ağını gerçekten çok genişlettik. Tabi ki bu da yeterli değil çünkü yeni yerleşmeler meydana geldikçe ihtiyaçlar da artıyor. Biz fen işleri personelimizle birlikte bu ihtiyacı karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz. Seyrantepe Mahallemize kazandırdığımız yeni yollar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Fen İşleri ekipleri Seyrantepe, Batıkent, Güllübağ ve Doğukent mahallelerinde yeni yollar açarken ilçe genelinde deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum